Umag / Novigrad i okolicaTurističko naselje Punta ima mnogobrojne staze za bicikle i šetanje, slobodni vanjski fitnes i veliki broj lijepo uređenih teniskih igrališta.      
U ATP-Tenis Centru se osim međunarodnog ATP Turnira redovno organiziraju kulturne, umjetničke i muzičke aktivnosti a od nas je udaljen samo 500 metara.

Trgovine, restorani, picerije, banke, doktori i ljekarne su u okolici na 300-500m od nas.
Autobusni kolodvor koji je dobro povezan sa svim dijelovima zemlje, Dom Zdravlja i Hitna služba su udaljeni  1,5- 2km, a do aAutoputa smo na 8-10 km.

Plaže na Punti su moderno uređene, opremljene sa WC-ima, tuševima i kabinama za presvlačenje.  Gosti mogu lako pronaći pogodna  mjesta , u prirodnoj hladovini ili pod suncobranima sa ležaljkama.

Stari Grad u Umagu nudi atraktivne suvenire a pored mora na obali su mnogobrojni mediteranski restorani. Grad Umag  je među vodećim turističkim mjestima u Hrvatskoj,  a turistička zajednica  koordinira mnoge izlete, te turistima pruža besplatne i stručne savjete i informacije.

Granični prijelaz do susjedne  Republike Slovenije  je udaljen 12 km, do zračne luke Portorož je 30km a do zračne luke Trst u Italiji je 40km.

Do lijepog i atraktivnog turističkog grada Novigrada ima 12km, a taj grad mnogi turisti nazivaju biserom Istre, zbog svojeg povijesnim starog grada i rimskim zidina.

@Copyright APP MAVEL - All right reserved. Created by ProBiz